Powidła ze śliwek węgierek to wyjątkowa propozycja dla tych, którym znudziły się już zwyczajne kanapki. Naturalne powidła rozsmarowane na świeżej bułce, czy pajdzie chleba to idealny pomysł na zdrowe i pożywne śniadanie. Całą słodycz tego produktu to po prostu śliwki węgierki, nie ma więc w nim białego, niezdrowego cukru.
Te powidła będą wspaniale pasować nie tylko do kanapek, ale i własnej roboty słodkich przekąsek, nadziewanych ciasteczek oraz naleśników i gofrów. Warto nimi przełożyć świątecznego piernika. Pomysłów na nie jest wiele, trzeba tylko znaleźć swój ulubiony.
Agata Ś. –
Wspaniałe !
Delikatny, szlachetny smak oraz świetna jakość.
Krzysztof M. –
kwaskowe, dobre
no zwykłe powidła. nic specjalnego
Małgorzata P. –
naturalna słodycz
pyszne powidła, smak idealny, zero dodatkowego cukru,