Jagody Inkaskie w Surowej Czekoladzie BIO 70g

Jagody Inkaskie w Surowej Czekoladzie BIO 70g

11,99 

Brak w magazynie

Bez glutenu
Bez konserwantów
Certyfikat Eko/Bio
Wegańskie

Dostawa

Darmowa dostawa dla zamówień powyżej 150 zł.

Zamów w ciągu
, a paczkę wyślemy jeszcze dzisiaj.

Opis Produktu

Jagody Inkaskie w Surowej Czekoladzie BIO 70g to smaczna i oryginalna propozycja. Słodko-cierpki smak jagód inkaskich, egzotycznych owoców zwanych złotymi, łączy się z przepysznym, intensywnym smakiem czekolady. Tworzą mieszankę o ciekawym, przyciągającym smaku, któremu trudno się oprzeć.

Wszystkie surowce użyte do produkcji czekolady pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne. Potwierdzają je liczne certyfikaty rolnictwa ekologicznego przyznawane przez Unię Europejską.

 

Składniki

Czekolada* 65 % (nieprażone ziarna kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanillia Bourbon*), jagody inkaskie* 35 %

(*certyfikowany składnik ekologiczny).

Zawartość masy kakaowej 65 %.

Wartości Odżywcze

Wartość Odżywcza w 100g
Wartość energetyczna 2047kJ/493kcal
Tłuszcz 33g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 20g
Węglowodany 35g
w tym cukry 33g
Błonnik 14g
Białko 6g
Sól 0,1g