Składniki:
500 g mięsa mielonego ( wołowina lub wieprzowina)
1 duża cebula pokrojona w drobną kostkę
1 puszka czerwonej fasoli
1 łyżeczka płaska czosnku HOTZ
W zależności od pożądanej ostrości dodajemy:
2 łyżeczki CHILLI HOTZ ostre
4 łyżeczki CHILLI HOTZ bardzo ostre
5 łyżeczek i więcej – super ostre
Kilka garści startego sera żółtego
4 placki tortilli
Olej kokosowy lub masło klarowane do smażenia
Na niewielkiej ilości tłuszczu przesmażamy lekko cebulę po czym dodajemy do niej mięso, a następnie solimy i pieprzymy do smaku. Dodajemy Chilli HOTZ, w zależności od pożądanej ostrości oraz Czosnek HOTZ. Dodajemy czerwoną fasolę i chwilę dusimy. Na placek tortilli nakładamy farsz, posypujemy żółtym serem i zwijamy w „naleśnika”. Wsadzamy do piekarnika rozgrzanego do temp. 180 stopni Celsjusza aż tortilla lekko się zarumieni.