Adżika Gruzińska Zielona Le Papu
Adżika Gruzińska Zielona to kulinarny skarb wywodzący się z regionu rozciągniętego między Morzem Czarnym a Kaukazem. Jest to rodzaj gęstego sosu lub pasty na bazie zielonej papryki z dodatkiem soli, czosnku, ziół oraz orzecha włoskiego. Tradycyjna adżika nie zawiera pomidorów. Zielona Adżika świetnie nadaje się jako dip do grillowanych potraw lub jako aromatyczna baza do zup i sosów na gorąco, marynata czy pasta prosto na kanapkę.
Le Papu
Le Papu to rodzinna firma wykorzystująca w swoich recepturach wyłącznie naturalne składniki. Wytwarza wyłącznie przetwory wegańskie i bez glutenu. Dzięki różnorodności oferowanych produktów każdy znajdzie swój ulubiony smak.
Sposób przechowywania:
Słoik można przechowywać na półce w temperaturze pokojowej przez 6 miesięcy od daty produkcji. Chronić przed bezpośrednim nasłonecznieniem. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4-5 dni.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.