Bakłażan z Orzechami Le Papu
Bakłażan z Orzechami włoskimi doda nutę środkowowschodniej kuchni do śniadań lub przystawek na przyjęciu. To gęsta pasta inspirowana popularnym w tym obszarze połączeniem dojrzałego bakłażana, orzechów włoskich i kolendry. Pasta pyszna zarówno do świeżego pieczywa, jako dip lub baza do makaronu. Spróbuj tej wyjątkowej pasty z serem typu parmezan, całość posyp ziarnami granatu.
Le Papu
Le Papu to rodzinna firma wykorzystująca w swoich recepturach wyłącznie naturalne składniki. Wytwarza wyłącznie przetwory wegańskie i bez glutenu. Dzięki różnorodności oferowanych produktów każdy znajdzie swój ulubiony smak.
Sposób przechowywania:
Słoik można przechowywać na półce w temperaturze pokojowej przez 6 miesięcy od daty produkcji. Chronić przed bezpośrednim nasłonecznieniem. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4-5 dni.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.