Fasola Adzuki (Puszka) Bio 400g to naturalny produkt, który charakteryzuje się słodkim, lekko orzechowym smakiem. Pochodząca z ekologicznej uprawy fasola ma nie tylko intensywny smak ale i piękny kolor. Jako dodatek w kuchni jest niezwykle uniwersalna. Pasuje wspaniale do ryżu, zup i dań jednogarnkowych. Wzbogaci smak past, pasztetów i farszy. Nada im wyrazistego koloru i podkręci smak. Idealnie komponuje się zarówno z potrawami mięsnymi, jak i tymi z kuchni wegańskiej czy wegetariańskiej.
Fasola Adzuki (Puszka) Bio 400g jest już gotowy do spożycia, więc nie trzeba tracić czasu na jego gotowanie.
Fasolka adzuki, albo inaczej, czerwona soja jest bogata w wiele witamin i cennych minerałów. Jest niskokaloryczna, więc osoby chcące zrzucić kilka kilogramów z pewnością nie przejdą obok niej obojętnie.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.