Kasza Gryczana Krakowska Niepalona BIO 500g to ekologiczny produkt, idealny dla miłośników zdrowej żywności i wszelkiego rodzaju kasz. Otrzymuje się ją z obłuszczonego i pokrojonego ziarna gryki niepalonej. Jej delikatny smak sprawia, że znakomicie pasuje do wielu dań. Uzupełnia je a jednocześnie nie dominuje.
Kasza Gryczana Krakowska Niepalona BIO 500g najchętniej używana jest jako dodatek do zup, warzyw oraz gulaszu. Ciekawi nowych smaków mogą śmiało dołączyć ją do pasztetów, past do smarowania pieczywa, a nawet kotletów. Tak niepozorne, a zaskakuje nawet najbardziej wybredne podniebienia.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
kaszę gotować w osolonej wodzie w proporcji 1:2 (1 porcja kaszy na dwie porcje wody) na małym ogniu ok. 20 min.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.