Konfitura Śliwkowo – Daktylowa Le Papu
Konfitura Śliwkowo – Daktylowa Le Papu to absolutnie zachwycające połączenie smaku swojskich śliwki i słodyczy egzotycznych daktyli. Konfitura nie zawiera dodanego cukru. Za jej słodki smak odpowiadają wyłącznie cukry występujące naturalnie w owocach. Ta wyjątkowa kompozycja składników podkreśli smak serów, oraz grillowanych i pieczonych potraw. Doskonale również smakuje na toście z ciemnego chleba, a nawet z pulchną drożdżową bułeczką.
Le Papu
Le Papu to rodzinna firma wykorzystująca w swoich recepturach wyłącznie naturalne składniki. Wytwarza wyłącznie przetwory wegańskie i bez glutenu. Dzięki różnorodności oferowanych produktów każdy znajdzie swój ulubiony smak.
Sposób przechowywania:
Słoik można przechowywać na półce w temperaturze pokojowej przez 6 miesięcy od daty produkcji. Chronić przed bezpośrednim nasłonecznieniem. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 7 dni.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.