Makaron (jaglany) świderek fusilli bezglutenowy BIO to ekologiczny produkt z mąki jaglanej, którego nie może zabraknąć w żadnej szafce kuchennej makaroniarza, czy wielbiciela zdrowej żywności. Ten naturalny makaron sprawdzi się wyśmienicie do pesto, sałatek, czy nawet zup. Każdy miłośnik makaronu znajdzie już dla niego odpowiednie zastosowanie, żeby móc się zachwycać tym wyjątkowym smakiem. Jest to wspaniały zamiennik dla zwyczajnego makaronu.
Taki makaron będzie idealny dla osób na diecie bezglutenowej i wegan. Dodatkowo został przygotowany z produktu pochodzącego z uprawy ekologicznej, więc nie znajdziemy w nim żadnych sztucznych dodatków. Czysty smak i wysoka jakość.
Sposób przygotowania:
Zagotować dużą ilość wody, by makaron pływał w niej swobodnie. Posolić wodę wedle uznania, dodać odrobinę oleju roślinnego. Do gotującej się wody dodać makaron, zamieszać i gotować do miękkości- 5-7 min, al dente- 4 min. Odcedzić i przelać zimną wodą.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.