Makaron (kukurydziano-ryżowy) spaghetti bezglutenowy BIO to ekologiczny produkt przygotowany z mąki kukurydzianej oraz ryżowej, którego nie może zabraknąć w żadnej szafce kuchennej makaroniarza, czy wielbiciela kuchni włoskiej. Ten naturalny makaron sprawdzi się wyśmienicie przede wszystkim do spaghetti, ale i również do pesto, czy zwyczajnej zupy. Każdy miłośnik makaronu znajdzie już dla niego odpowiednie zastosowanie, żeby móc się zachwycać tym wyjątkowym smakiem. Jest to wspaniały zamiennik dla zwyczajnego makaronu.
Produkt jest wegański oraz bezglutenowy, dzięki czemu każdy smakosz może śmiało z niego korzystać. Dodatkowo został przygotowany z produktu pochodzącego z uprawy ekologicznej, więc nie znajdziemy w nim żadnych sztucznych dodatków. Czysty smak i wysoka jakość.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
gotować ok. 8 min.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.