Makaron (kukurydziano-ryżowy) spaghetti bezglutenowy BIO 500g

Makaron (kukurydziano-ryżowy) spaghetti bezglutenowy BIO 500g

11,69 

Ostatnie sztuki. Kup teraz!

Bez dodatku cukru
Bez glutenu
Bez laktozy
Certyfikat Eko/Bio
Wegańskie
Wegetariańskie

Dostawa

Darmowa dostawa dla zamówień powyżej 199 zł.

Zamów w ciągu
, a paczkę wyślemy jeszcze dzisiaj.

Opis produktu

Makaron (kukurydziano-ryżowy) spaghetti bezglutenowy BIO to ekologiczny produkt przygotowany z mąki kukurydzianej oraz ryżowej, którego nie może zabraknąć w żadnej szafce kuchennej makaroniarza, czy wielbiciela kuchni włoskiej. Ten naturalny makaron sprawdzi się wyśmienicie przede wszystkim do spaghetti, ale i również do pesto, czy zwyczajnej zupy. Każdy miłośnik makaronu znajdzie już dla niego odpowiednie zastosowanie, żeby móc się zachwycać tym wyjątkowym smakiem. Jest to wspaniały zamiennik dla zwyczajnego makaronu.

Produkt jest wegański oraz bezglutenowy, dzięki czemu każdy smakosz może śmiało z niego korzystać. Dodatkowo został przygotowany z produktu pochodzącego z uprawy ekologicznej, więc nie znajdziemy w nim żadnych sztucznych dodatków. Czysty smak i wysoka jakość.

 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

gotować ok. 8 min.

 

EAN
4018722305293

Składniki

mąka kukurydziana* (70%), mąka ryżowa* (30%)

*certyfikowany składnik ekologiczny

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna 353 kcal
Tłuszcz 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,5 g
Węglowodany 77,1 g
w tym cukry 1 g
Błonnik 2,1 g
Białko 7,1 g
Sól 0,02 g