Dostawa
Darmowa dostawa dla zamówień powyżej 150 zł.
Opis Produktu
Makaron Semolinowy Fusilli BIO 500g to naturalny produkt, którego nie może zabraknąć w szafce kuchennej makaroniarza czy wielbiciela kuchni włoskiej. Ten ekologiczny makaron przygotowuje się z mąki z pszenicy durum. Sprawdzi się wyśmienicie przede wszystkim do zapiekanki, sałatki oraz zupy. Każdy miłośnik makaronu znajdzie już dla niego odpowiednie zastosowanie, żeby móc się zachwycać tym wyjątkowym smakiem. Jest to idealny zamiennik dla zwyczajnego makaronu.
Makaron Semolinowy Fusilli BIO 500g to produkt jest wegański, więc każdy smakosz może śmiało z niego korzystać. Dodatkowo został przygotowany z produktu pochodzącego z uprawy ekologicznej, więc nie znajdziemy w nim ani grama sztucznych dodatków. Czysty smak i wysoka jakość.
Sposób przygotowania:
Zagotować 1,5 l wody na 100g makaronu, osolić. Czas gotowania “al dente” to ok. 11 minut.
Składniki
Mąka z pszenicy durum*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartości Odżywcze
Wartość Odżywcza | w 100g |
---|---|
Wartość energetyczna | 351 kcal |
Tłuszcz | 1,1 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,2 g |
Węglowodany | 73 g |
w tym cukry | 3,1 g |
Błonnik | 2,9 g |
Białko | 11 g |
Sól | 0 g |
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.