Makaron Semolinowy Lasagne BIO 250g

Makaron Semolinowy Lasagne BIO 250g

9,99 

Na stanie

Bez dodatku cukru
Bez laktozy
Certyfikat Eko/Bio
Wegańskie
Wegetariańskie

Dostawa

Darmowa dostawa dla zamówień powyżej 150 zł.

Opis Produktu

Makaron Semolinowy Lasagne BIO 250g to naturalny produkt, który został przygotowany z ekologicznej mąki z  pszenicy durum.  Jest to idealna alternatywa standardowego makaronu do lasagne. Nie zawiedzie nawet najbardziej wymagających podniebień.

Makaron Semolinowy Lasagne BIO 250g jest produktem wegańskim, więc każdy smakosz może śmiało z niego korzystać. Dodatkowo został przygotowany z produktu pochodzącego z uprawy ekologicznej, więc nie znajdziemy w nim ani grama sztucznych dodatków. Czysty smak i wysoka jakość.

 

Sposób przygotowania:

Zagotować 1,5 l wody na 100g makaronu, osolić. Czas gotowania “al dente” to ok. 11 minut.

Sposób przygotowania:

Makaron gotować przez 5 minut, a następnie złożyć z lasagne. Piec w temperaturze 180 stopni przez 35 minut.

 

Składniki

Mąka z pszenicy durum*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Wartości Odżywcze

Wartość Odżywcza w 100g
Wartość energetyczna 351 kcal
Tłuszcz 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,4 g
Węglowodany 72 g
w tym cukry 11 g
Błonnik 2,9 g
Białko 11 g
Sól 0 g