Makaron Ryżowy (z ryżu białego) Muszla Gnocchi Sardi Bezglutenowy BIO 225g

Makaron Ryżowy (z ryżu białego) Muszla Gnocchi Sardi Bezglutenowy BIO 225g

12,99 

Brak w magazynie

Bez dodatku cukru
Bez glutenu
Bez laktozy
Certyfikat Eko/Bio
Wegańskie
Wegetariańskie

Dostawa

Darmowa dostawa dla zamówień powyżej 150 zł.

Opis Produktu

Makaron ryżowy (z ryżu białego) muszla gnocchi sardi bezglutenowy BIO to wysokiej jakości, ekologiczny produkt z mąki ryżowej, którego nie może zabraknąć w żadnej szafce kuchennej makaroniarza, czy wielbiciela azjatyckich smaków. Ten naturalny makaron sprawdzi się wyśmienicie do sałatek, dań orientalnych oraz zup. Jest niezwykle delikatny w smaku, ale dodany do potrawy nabiera charakteru. Każdy miłośnik makaronu znajdzie już dla niego odpowiednie zastosowanie, żeby móc się zachwycać tym wyjątkowym smakiem. Jest to wspaniały zamiennik dla zwyczajnego makaronu.

Dodatkowo został przygotowany z produktu pochodzącego z uprawy ekologicznej, więc nie znajdziemy w nim żadnych sztucznych dodatków. Czysty smak i wysoka jakość.

EAN
5902811253123

Składniki

mąka ryżowa*, woda źródlana (*certyfikowany składnik ekologiczny

Wartości Odżywcze

Wartość Odżywcza w 100g
Wartość energetyczna 350 kcal
Tłuszcz 1,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,5 g
Węglowodany 77 g
w tym cukry 0,3 g
Błonnik 1,7 g
Białko 6 g
Sól <0,01 g