Makaron (z soczewicy czerwonej) muszla gnocchi sardi bezglutenowy BIO to naturalny produkt, którego nie może zabraknąć w żadnej szafce kuchennej wielbiciela zdrowej żywności. Ten ekologiczny makaron został przygotowany z mąki powstałej po zmieleniu czerwonej soczewicy. Dzięki czemu na ciekawy smak i piękny, lekko różowy kolor. Sprawdzi się wyśmienicie przede wszystkim do sałatek oraz zup. Każdy miłośnik makaronu znajdzie już dla niego odpowiednie zastosowanie, żeby móc się zachwycać tym wyjątkowym smakiem. Jest to idealny, a przede wszystkim zdrowy zamiennik dla zwyczajnego makaronu.
Produkt jest wegański i bezglutenowy, więc każdy smakosz może śmiało z niego korzystać. Czysty smak i wysoka jakość.
Sposób przygotowania:
Zagotuj dużą ilość wody (na całe opakowanie około 4-5 litrów). Osól wodę i dodaj łyżkę oleju roślinnego. Wrzuć makaron powoli do gotującej się wody. Gotuj około 9-11 minut (do miękkości) lub 7-8 minut (al’dente).
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.