Marokańska Pasta Orzechowa Le Papu
Marokańska Pasta Orzechowa Le Papu zainspirowana tradycyjną arabską Muhammara (z arabskiego: zaczerwieniony) to łagodny dip z papryki, orzechów nerkowca, marchwi, ziaren słonecznika z ziołami i przyprawami. Jej delikatny smak idealnie pasuje do świeżego
pieczywa. Chrupkość orzechów doskonale komponuje się z kremową konsystencją pasty, smak
podkreśla subtelność papryki. Spróbować jej warto również jako smarowidło do tostów oraz jako sos do kebabów, grillowanych mięs, warzyw i ryb.
Le Papu
Le Papu to rodzinna firma wykorzystująca w swoich recepturach wyłącznie naturalne składniki. Wytwarza wyłącznie przetwory wegańskie i bez glutenu. Dzięki różnorodności oferowanych produktów każdy znajdzie swój ulubiony smak.
Sposób przechowywania:
Słoik można przechowywać na półce w temperaturze pokojowej przez 6 miesięcy od daty produkcji. Chronić przed bezpośrednim nasłonecznieniem. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4-5 dni.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.