Ocet Jabłkowy Le Papu
Ocet Jabłkowy jest wynikiem naturalnej fermentacji jabłek lub soku jabłkowego na skutek współdziałania drożdży i bakterii octowych. Charakteryzuje się bogatym składem korzystnych dla ludzkiego organizmu substancji odżywczych. W tym m.in.: antyoksydanty (np.: katechina, tanina, beta-karoten), bakterie probiotyczne, witaminy (z grupy B i wit C) oraz mikro – i makroelementy (potas, magnez, żelazo, wapń, sód i fosfor)
Ocet Jabłkowy z le Papu jest niezastąpiony w codziennej diecie. Ponieważ wpływa korzystnie na regulację poziomu cukru we krwi, może być wartościowym składnikiem diety cukrzyków. Wspomaga również proces odchudzania i poprawia stan skóry i włosów. Jego zastosowania są szerokie od kulinarnych, poprzez kosmetyczna aż po ekologiczne sprzątanie.
Z całą pewnością warto mieć go w domu.
Le Papu
Le Papu to rodzinna firma wykorzystująca w swoich recepturach wyłącznie naturalne składniki. Wytwarza wyłącznie przetwory wegańskie i bez glutenu. Dzięki różnorodności oferowanych produktów każdy znajdzie swój ulubiony smak.
Sposób przechowywania:
Butelkę można przechowywać na półce w temperaturze pokojowej przez 6 miesięcy od daty produkcji. Chronić przed bezpośrednim nasłonecznieniem.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.