Pasta z Wędzoną Papryką Le Papu
Pasta z Wędzoną Papryką jest to gęsty sos na bazie papryki, marchwi, pomidora, słonecznika i cebuli zainspirowany kuchnią hiszpańską lub szerzej śródziemnomorską. Z tej właśnie kuchni pochodzi wędzona w dymie dębowym słodka papryka. To przyprawa łącząca w sobie wyrazisty słodki smak papryki oraz intensywny aromat wędzenia. Używana bywa zazwyczaj do wyrobu tradycyjnego chorizo.
Intrygujący smak pasty doda świeżości codziennym posiłkom. Rewelacyjny dodatek jako pesto do włoskiego makaronu. Urozmaici smak codziennych kanapek.
Le Papu
Le Papu to rodzinna firma wykorzystująca w swoich recepturach wyłącznie naturalne składniki. Wytwarza wyłącznie przetwory wegańskie i bez glutenu. Dzięki różnorodności oferowanych produktów każdy znajdzie swój ulubiony smak.
Sposób przechowywania:
Słoik można przechowywać na półce w temperaturze pokojowej przez 6 miesięcy od daty produkcji. Chronić przed bezpośrednim nasłonecznieniem. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4-5 dni.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.