Pęczak z Kurczakiem na Ostro 500g
21,99 zł
Brak w magazynie
Dostawa
Darmowa dostawa dla zamówień powyżej 150 zł.
Opis Produktu
Pęczak z Kurczakiem na Ostro 500g
Pęczak z Kurczakiem na Ostro 500g od Kogoota to rzeczywiście pyszne i sycące danie jednogarnkowe. Zawiera przede wszystkim jęczmienny pęczak z dodatkiem podudzia z kurczaka, cebuli oraz pikantnego sosu pomidorowego. Jest to, bez wątpienia, danie z „charakterem”. Szczególnie zadowoleni będą wielbiciele nieco bardziej pikantnych smaków. Solidna, bo półkilogramowa porcja wystarczy z pewnością do zaspokojenia wielkiego apetytu lub do podziału na mniejszy posiłek dla dwojga.
Sposób przygotowania
Dania z oferty Kogoota można w prosty sposób przygotować do spożycia. Firma rekomenduje dwa szybkie sposoby. Po pierwsze możesz po prostu włożyć zamkniętą puszkę, bez papierowego opakowania, do gorącej wody na ok. 10 minut. Po tym czasie otwierasz puszkę przekładasz danie na talerz i podajesz. Kolejna metoda to po prostu podgrzewanie zawartości konserwy na patelni lub w rondlu. Po ok. 5 minutach posiłek jest gotowy. Nic trudnego!
Kogoot
Konserwy firmy Kogoot zawierają dania restauracyjne, przygotowane przez renomowanych szefów kuchni wyłącznie z naturalnych składników najwyższej jakości. Marka to koncept stawiająca na pierwszym miejscu smak, bez kompromisów. Puszki nie zawierają żadnych konserwantów., wszystko dzięki sterylizacji szczelnie zamkniętej konserwy. Do każdego dania dobierane są indywidualnie optymalne warunki. Pozwala to an zachowanie smaku i odpowiedniej konsystencji potraw.
Termin przydatności do spożycia wynosi dwa lata od daty produkcji.
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu dwóch dni.
Składniki
kasza pęczak, podudzie z kurczaka, woda, świeża cebula, koncentrat pomidorowy, tabasco, bazylia, pieprz czarny, sól.
Wartości Odżywcze
Wartość Odżywcza | w 100g |
---|---|
Tłuszcz | 4,1g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,6g |
Węglowodany | 25g |
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.