Sos śliwkowy to wyjątkowy w smaku sos, będący idealnym dodatkiem do mięs i pasztetów. Połączenie sosu ze śliwek, cebuli czerwonej i aromatycznych przypraw gwarantuje, że nie będzie można się bez niego obejść w kuchni. Pasuje do mięs podanych zarówno na ciepło, jak i na zimno.
Wielbiciele orientalnych smaków będą nim zachwyceni, ponieważ wystarczy dodać do niego odrobinę chilli oraz sosu sojowego, a otrzymamy ostry sos, który sprawdzi się idealnie do dań orientalnych.
To mój smak. Uwielbiam śliwki na słodko, na ostro i na wszelkie inne sposoby……do wszystkiego! Uważam, że są lepsze do mięs i pasztetów niż np. żurawina. A te, to naprawdę pyszności!
Anna G. –
wyśmienity!
To mój smak. Uwielbiam śliwki na słodko, na ostro i na wszelkie inne sposoby……do wszystkiego! Uważam, że są lepsze do mięs i pasztetów niż np. żurawina. A te, to naprawdę pyszności!