Wiosenny tercet czekoladek - agrest, banany oraz migdały w czekoladzie 150g

Wiosenny tercet czekoladek – agrest, banany oraz migdały w czekoladzie 150g

17,99 

Na stanie

Bez glutenu
Wegetariańskie

Dostawa

Darmowa dostawa dla zamówień powyżej 199 zł.

Opis produktu

Wiosenny tercet czekoladek to zestaw wiosennych smaków: agrestu, bananów i migdałów w czekoladzie od DOTI. Genialny zestaw przekąsek, który doda energii i wyzwoli pozytywne emocje. Uniwersalny pomysł na prezent dla szczególnej osoby.

Wiosenna saszetka zawiera 3 oddzielnie zapakowane asortymenty:

  • agrest w czekoladzie deserowej 50 g,
  • banany w czekoladzie mlecznej 50 g,
  • migdały w białej czekoladzie z kokosem 50 g,

Jest to wyjątkowy zestaw, którym można się podzielić z bliskimi. Każdy znajdzie w nim swój smak, którym będzie się mógł rozkoszować w najbliższym gronie.

Składniki

Agrest w czekoladzie

Składniki: kandyzowany agrest 51% [agrest, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy (z kukurydzy), regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat], czekolada deserowa 48% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, aromat: wanilina), substancje glazurujące: guma arabska i szelak. Czekolada: masa kakaowa minimum 43%.

Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna 1659 kJ (395 kcal), tłuszcz 15 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 8,9 g, węglowodany 61 g, w tym cukry 59 g, błonnik 4,9 g, białko 2 g, sól 0,01 g.

Migdały w białej czekoladzie z kokosem

Składniki: biała czekolada 77% [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, serwatka w proszku (z mleka), emulgator: lecytyny (z soi), aromat: naturalna wanilia], migdały 18%, wiórki kokosowe 5%, aromat kokosowy.

Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna 2389 kJ (573 kcal), tłuszcz 36 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 18 g, węglowodany 54 g w tym cukry 50 g, błonnik 2,8 g, białko 7,2 g, sól 0,23 g.

Banany w mlecznej czekoladzie

Składniki: suszone banany 50%, mleczna czekolada 49% [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, serwatka w proszku (z mleka), odwodniony tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyna sojowa i E476, aromat: wanilina], substancje glazurujące: guma arabska, szelak. Czekolada: masa kakaowa minimum 32,1%.

Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna 1746 kJ (416 kcal), tłuszcz 16 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 10 g, węglowodany 61 g, w tym cukry 56 g, błonnik 4,1 g, białko 4,5 g, sól 0,14 g.

Może zawierać orzeszki ziemne lub inne orzechy.

Produkt bezglutenowy. Odpowiedni dla wegetarian.